Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Янковець, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Ковальова, К. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-15T13:08:43Z | - |
dc.date.available | 2018-12-15T13:08:43Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова К. Л. Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора / К. Л. Ковальова ; наук. кер. Т. М. Янковець // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | тайм-менеджмент | uk |
dc.subject | ресторатор | uk |
dc.subject | робочий час | uk |
dc.subject | керівник | uk |
dc.subject | поглиначі часу | uk |
dc.title | Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Економіка інноваційної діяльності підприємств | uk |
local.conference.subsection | Інноваційне підприємництво | uk |
Розташовується у зібраннях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V3_P214-215.pdf | 575,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.