Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЯнковець, Т. М.-
dc.contributor.authorКовальова, К. Л.-
dc.date.accessioned2018-12-15T13:08:43Z-
dc.date.available2018-12-15T13:08:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКовальова К. Л. Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора / К. Л. Ковальова ; наук. кер. Т. М. Янковець // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectтайм-менеджментuk
dc.subjectрестораторuk
dc.subjectробочий часuk
dc.subjectкерівникuk
dc.subjectпоглиначі часуuk
dc.titleТайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатораuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2018-04-26-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionЕкономіка інноваційної діяльності підприємствuk
local.conference.subsectionІнноваційне підприємництвоuk
Розташовується у зібраннях:Економіка інноваційної діяльності підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2018_V3_P214-215.pdf575,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.