Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Title: | Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора |
Authors: | Янковець, Т. М. Ковальова, К. Л. |
Keywords: | тайм-менеджмент ресторатор робочий час керівник поглиначі часу |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Ковальова К. Л. Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора / К. Л. Ковальова ; наук. кер. Т. М. Янковець // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029 |
Appears in Collections: | Економіка інноваційної діяльності підприємств |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V3_P214-215.pdf | 575,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.