Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Title: Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора
Authors: Янковець, Т. М.
Ковальова, К. Л.
Keywords: тайм-менеджмент
ресторатор
робочий час
керівник
поглиначі часу
Issue Date: 2018
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Ковальова К. Л. Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора / К. Л. Ковальова ; наук. кер. Т. М. Янковець // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Appears in Collections:Економіка інноваційної діяльності підприємств

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2018_V3_P214-215.pdf575,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.