Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛіщук, В. І.uk
dc.date.accessioned2019-02-19T22:15:42Z-
dc.date.available2019-02-19T22:15:42Z-
dc.date.issued2005
dc.identifier.citationЛіщук В. І. Дослідження впливу формальдегіду на амінокислотний склад відпрацьованих зольних розчинів [Текст] / В. І. Ліщук // Легка промисловість. - 2005. - № 1. - С. 45-47.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12154-
dc.description.abstractInfluence of methods unhairing and liming on aminoacid composition of waste liquors is investigated. It is shown, that use of formaldehyde during an immunization of the hair by calcium hydroxide promotes decrease in them of total of amino acids, including diaminocarbonic, aminodicarbonic and sulfur amino acid. lt is established, that with participation of formaldehyde and of awake groups of aboveenumerated amino acids and -SOH and-SH groups in frame of keratin are formed the communications, which supplementary steady against action of alkaline reagents. These communications promote safety of a hair and the protection of environment.en
dc.languageuk
dc.titleДослідження впливу формальдегіду на амінокислотний склад відпрацьованих зольних розчинівuk
dc.typeArticle
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 1uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2005_N1_P045-047.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.