Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХімічева, Г. І.-
dc.contributor.authorДешко, В. В.-
dc.date.accessioned2019-05-31T09:58:30Z-
dc.date.available2019-05-31T09:58:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248.uk
dc.identifier.issn2519-8793uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551-
dc.description.abstractВ роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectнаціональні стандарти ДСТУ ISO 14020uk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectекологічне маркуванняuk
dc.titleАналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукціїuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionМетрологія і стандартизація, контроль складу речовинuk
local.sourceВісник інженерної академії Україниuk
local.sourceBulletin of engineering academy of Ukraineuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20190530_302.pdf880,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20190530_302_Titul.pdf453,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20190530_302_Zmist.pdf300,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.