Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
Title: Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції
Authors: Хімічева, Г. І.
Дешко, В. В.
Keywords: національні стандарти ДСТУ ISO 14020
харчова продукція
екологічне маркування
Issue Date: 2018
Citation: Хімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248.
Source: Вісник інженерної академії України
Bulletin of engineering academy of Ukraine
Abstract: В роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
ISSN: 2519-8793
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20190530_302.pdf880,5 kBAdobe PDFView/Open
20190530_302_Titul.pdf453,11 kBAdobe PDFView/Open
20190530_302_Zmist.pdf300,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.