Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
Title: | Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції |
Authors: | Хімічева, Г. І. Дешко, В. В. |
Keywords: | національні стандарти ДСТУ ISO 14020 харчова продукція екологічне маркування |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Хімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248. |
Source: | Вісник інженерної академії України Bulletin of engineering academy of Ukraine |
Abstract: | В роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551 |
ISSN: | 2519-8793 |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20190530_302.pdf | 880,5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
20190530_302_Titul.pdf | 453,11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
20190530_302_Zmist.pdf | 300,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.