Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1327
Назва: Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції
Автори: Хімічева, Г. І.
Зенкін, М. А.
Скалига Т. М.
Ключові слова: quality
safety
food production
the program-premise
requirements of State Standard ISO 22000
the WTO
the EU
качество
безопасность
пищевая продукция
программа-предпосылка
требования ДСТУ ISO 22000
ВТО
ЕС
якість
безпечність
харчова продукція
програма-передумова
вимоги ДСТУ ISO 22000
СОТ
ЄС
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Хімічева Г. І. Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції [Текст] / Г. І. Хімічева, М. А. Зенкін, Т. М. Скалига // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 6 (92). - C. 156-163.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"
Короткий огляд (реферат): Методологічною основою досліджень є принципи і підходи НАССР, вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000, процесний і системний підход, нормативні вимоги діючого законодавства. Проаналізовані існуючі принципи і підходи до оцінки якості та безпечності харчової продукції і доведено, що найбільш перспективними є інструменти, в основу яких покладено ДСТУ ISO 22000. Обґрунтовані вимоги для програм-передумов, які дозволяють на процесно-орієнтовному підході визначати чинники, що впливають на якість і безпечність харчової продукції і враховувати принципи НАССР. Запропоновані практичні рекомендації для побудови програм-передумов, дотримання основних положень яких забезпечує випуск якісної і безпечної харчової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1327
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V92_P156-163.pdf206,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.