Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885
Title: Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів
Authors: Зенкін, М. А.
Павлучинська, О. В.
Keywords: якість
безпека
харчова продукція
ISO 9001:2015
ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT)
Issue Date: 2019
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Павлучинська О. В. Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів / О. В. Павлучинська ; наук. кер. М. А. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 281-282.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885
Appears in Collections:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2019_V2_P281-282.pdf300,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.