Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885
Назва: | Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів |
Автори: | Зенкін, М. А. Павлучинська, О. В. |
Ключові слова: | якість безпека харчова продукція ISO 9001:2015 ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Павлучинська О. В. Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів / О. В. Павлучинська ; наук. кер. М. А. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 281-282. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885 |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V2_P281-282.pdf | 300,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.