Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14761
Назва: | Особливості вибору способу входження в світ бізнесу |
Інші назви: | Особенности выбора способов вхождения в мир бизнеса Features of choosing a way to enter the world of business |
Автори: | Вареник, Д. С. Шкода, М. С. |
Ключові слова: | підприємство франчайзинг бізнес-стратегія суб’єкт підприємництва предприятие бизнес-стратегия субъект предпринимательства enterprise franchising business strategy business entity |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний унверситет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Вареник Д. С. Особливості вибору способу входження в світ бізнесу / Д. С. Вареник, М. С. Шкода // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріал III-ої Всеукр. наук.-практ. конф. (28 березня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 113-119. |
Короткий огляд (реферат): | В статті розкрито способи входження в світ бізнесу. Проаналізовано всі плюси і мінуси кожного способу. Чітко визначено всі ризики. Вплив кожного способу на соціально-економічний розвиток населення. В статье раскрыты способы вхождения в мир бизнеса. Проанализированы все плюсы и минусы каждого способа. Четко определены все риски. Влияние каждого способа на социально-экономическое развитие населения. The article reveals how to enter the business world. All pluses and minuses of every method are analysed. Expressly certainly all risks. Influence of every method on socially is economic development of population. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14761 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cluster2019_P113-119.pdf | 923,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.