Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14761
Title: | Особливості вибору способу входження в світ бізнесу |
Other Titles: | Особенности выбора способов вхождения в мир бизнеса Features of choosing a way to enter the world of business |
Authors: | Вареник, Д. С. Шкода, М. С. |
Keywords: | підприємство франчайзинг бізнес-стратегія суб’єкт підприємництва предприятие бизнес-стратегия субъект предпринимательства enterprise franchising business strategy business entity |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Київський національний унверситет технологій та дизайну |
Citation: | Вареник Д. С. Особливості вибору способу входження в світ бізнесу / Д. С. Вареник, М. С. Шкода // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріал III-ої Всеукр. наук.-практ. конф. (28 березня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 113-119. |
Abstract: | В статті розкрито способи входження в світ бізнесу. Проаналізовано всі плюси і мінуси кожного способу. Чітко визначено всі ризики. Вплив кожного способу на соціально-економічний розвиток населення. В статье раскрыты способы вхождения в мир бизнеса. Проанализированы все плюсы и минусы каждого способа. Четко определены все риски. Влияние каждого способа на социально-экономическое развитие населения. The article reveals how to enter the business world. All pluses and minuses of every method are analysed. Expressly certainly all risks. Influence of every method on socially is economic development of population. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14761 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cluster2019_P113-119.pdf | 923,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.