Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романюк, О. О. | - |
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-27T09:32:07Z | - |
dc.date.available | 2019-12-27T09:32:07Z | - |
dc.date.issued | 2017-03 | - |
dc.identifier.citation | Романюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | uk |
dc.title | Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Хімічні технології та екологічна безпека | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.conference.location | Полтава | uk |
local.conference.date | 2017-03-20 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APTPET_20170320_P128-130.pdf | 344,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.