Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835
Title: | Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні |
Authors: | Романюк, О. О. Данилкович, А. Г. |
Issue Date: | Mar-2017 |
Publisher: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Citation: | Романюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
APTPET_20170320_P128-130.pdf | 344,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.