Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15019
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKnodel, L. V.-
dc.date.accessioned2020-03-13T10:31:00Z-
dc.date.available2020-03-13T10:31:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationKnodel L. V. Restaurant business : english textbook / L. V. Knodel. – Kyiv : ФОП Кандиба Т. П., 2019. – 428 p.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15019-
dc.description.abstractThis textbook "Restaurant business" is the most complete specialized textbook for training specialists in English in the restaurant business. It is based on the latest data on the main directions of the restaurant industry development. In this we see the value and timeliness of this tutorial that will help on the one hand – to improve their English language skills, and on the other hand – to make better their knowledge in the professional field. The structure of this tutorial is – seven chapters: the history of the restaurant business, restaurant service, food and meals, business and culinary, diets, cookery art, European cuisine (Russian, Ukrainian, English), the American food industry (culinary business in North America and Canada, Latin America), African and Asian cuisine. In the book there is a large number of authentic texts in English, designed exercises, dialogues, charts, coloured inserts. This tutorial allows you to learn the professional vocabulary and improve their English language skills quickly and easily.uk
dc.description.abstractДанный учебник «Ресторанный бизнес» представляет собой самое полное специализированное учебное пособие по профессиональной подготовке специалистов по английскому языку в сфере ресторанного бизнеса. Он построен на основе самых современных данных по основным направлениям развития ресторанной отрасли. Структура данного учебника такова – семь глав: история ресторанного дела, ресторанная служба, продукты и приемы пищи, кулинарное дело и диеты, поваренное искусство, европейская кухня (русская, украинская, английская), американская индустрия питания (кулинарное дело Северной Америки и Канады, Латинской Америки), Африканская и Азиатская кухня. В учебнике большое количество аутентичных текстов на английском языке, разработанные упражнения, диалоги, схемы, цветные вкладыши. Данный учебник позволяет быстро и легко усвоить профессиональную лексику и повысить свой уровень знания английского языка.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherФОП Кандиба Т. П.uk
dc.subjectthe history of restaurantsuk
dc.subjectfooduk
dc.subjectmealsuk
dc.subjectdefinitionsuk
dc.subjecttermsuk
dc.subjectutensilsuk
dc.subjectequipmentuk
dc.subjectrestaurant facilitiesuk
dc.subjecta variety of cafes and barsuk
dc.subjectdrinksuk
dc.subjectbeveragesuk
dc.subjectfast fooduk
dc.subjectcookinguk
dc.subjectdietsuk
dc.subjecteuropean cuisineuk
dc.subjectrussian cookinguk
dc.subjectukrainian cookinguk
dc.subjectcatering industry in great Britainuk
dc.subjectnew trends in Europeuk
dc.subjectamerican cateringuk
dc.subjectcuisine in North Americauk
dc.subjectcuisine in Canadauk
dc.subjectLatin America cookinguk
dc.subjectafrican catering systemuk
dc.subjectasian catering systemuk
dc.subjectafrican cookinguk
dc.subjectasian cateringuk
dc.titleRestaurant businessuk
dc.title.alternativeРесторанный бизнесuk
dc.typeПідручникuk
local.contributor.altauthorКнодель, Людмила Володимирівна-
local.contributor.altauthorКнодель, Людмила Владимировна-
local.subject.facultyІнститут права та сучасних технологійuk
local.subject.departmentКафедра філології та перекладуuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання
Кафедра філології та перекладу (ФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20200304_304.pdf17,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.