Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15019
Title: | Restaurant business |
Other Titles: | Ресторанный бизнес |
Authors: | Knodel, L. V. |
Keywords: | the history of restaurants food meals definitions terms utensils equipment restaurant facilities a variety of cafes and bars drinks beverages fast food cooking diets european cuisine russian cooking ukrainian cooking catering industry in great Britain new trends in Europe american catering cuisine in North America cuisine in Canada Latin America cooking african catering system asian catering system african cooking asian catering |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ФОП Кандиба Т. П. |
Citation: | Knodel L. V. Restaurant business : english textbook / L. V. Knodel. – Kyiv : ФОП Кандиба Т. П., 2019. – 428 p. |
Abstract: | This textbook "Restaurant business" is the most complete specialized textbook for training specialists in English in the restaurant business. It is based on the latest data on the main directions of the restaurant industry development. In this we see the value and timeliness of this tutorial that will help on the one hand – to improve their English language skills, and on the other hand – to make better their knowledge in the professional field. The structure of this tutorial is – seven chapters: the history of the restaurant business, restaurant service, food and meals, business and culinary, diets, cookery art, European cuisine (Russian, Ukrainian, English), the American food industry (culinary business in North America and Canada, Latin America), African and Asian cuisine. In the book there is a large number of authentic texts in English, designed exercises, dialogues, charts, coloured inserts. This tutorial allows you to learn the professional vocabulary and improve their English language skills quickly and easily. Данный учебник «Ресторанный бизнес» представляет собой самое полное специализированное учебное пособие по профессиональной подготовке специалистов по английскому языку в сфере ресторанного бизнеса. Он построен на основе самых современных данных по основным направлениям развития ресторанной отрасли. Структура данного учебника такова – семь глав: история ресторанного дела, ресторанная служба, продукты и приемы пищи, кулинарное дело и диеты, поваренное искусство, европейская кухня (русская, украинская, английская), американская индустрия питания (кулинарное дело Северной Америки и Канады, Латинской Америки), Африканская и Азиатская кухня. В учебнике большое количество аутентичных текстов на английском языке, разработанные упражнения, диалоги, схемы, цветные вкладыши. Данный учебник позволяет быстро и легко усвоить профессиональную лексику и повысить свой уровень знания английского языка. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15019 |
Faculty: | Інститут права та сучасних технологій |
Department: | Кафедра філології та перекладу |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання Кафедра філології та перекладу (ФП) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20200304_304.pdf | 17,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.