Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1534
Назва: Использование липосомальных композиций в производстве и эксплуатации кожи и меха
Автори: Чиркова, Н. А.
Есина, Г. Ф.
Чубатова, С. А.
Чипиленко, Е. В.
Ключові слова: leather
fur
qualities
modification
fungicidity
biocidity
insecticidity
кожа
мех
свойства
моделирование
фунгицидность
биоцидность
инсектицидность
шкіра
хутро
властивості
моделювання
фунгицидність
біоцидність
інсектицидність
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Чиркова Н. А. Использование липосомальных композиций в производстве и эксплуатации кожи и меха [Электронный ресурс] / Н. А. Чиркова, Г. Ф. Есина, С. А. Чубатова, Е. В. Чипиленко // Технології та дизайн. - 2013. - № 3 (8). - Режим доступа: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_3_14.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): Створення ліпосомальних композицій у вигляді рівномірної розподіленої в матриці гелю суспензії нанорозмірних одношарових ліпосом, навантажених активними компонентами, дозволяють здійснювати цілеспрямоване моделювання властивостей різних видів шкіри і кожевой тканини хутра.
Создание липосомальных композиций в виде равномерно распределенной в гелевой матрице взвеси наноразмерных однослойных липосом, нагруженных активными компонентами, позволяют осуществлять целенаправленное моделирование свойств различных видов кожи и кожевой ткани меха.
Construction of liposomal compositions in the form of single-layer nanosized liposomes uniformly distributed in the gel matrix and loaded with active components make it possible to purposefully modify qualities of various types of leather and of leather substance of fur.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1534
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_3_14
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2013_N3_14.pdf136,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.