Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15478
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAsheber, Ye.-
dc.contributor.authorShkoda, M. S.-
dc.date.accessioned2020-06-10T13:14:42Z-
dc.date.available2020-06-10T13:14:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationAsheber Ye. The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine / Ye. Asheber, M. S. Shkoda // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. (27 березня 2020 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2020. – С. 96-100.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15478-
dc.description.abstractThe article discusses the impact of quarantine measures, in particular, Cabinet of Ministers of Ukraine Decree of March 16, 2020 No. 215 on the restaurant and hotel business in Ukraine, which is forced to temporarily stop its full-fledged activity for the period of quarantine. The influence of the coronovirus pandemic on the global HoReCa networks is analyzed. A number of supporting measures for the HoReCa sphere in Ukraine are proposed, which need to be implemented at the state level.uk
dc.description.abstractВ статті розглядається вплив карантинних заходів, зокрема, Постанови КМУ від 16 березня 2020 р. № 215 на ресторанний та готельний бізнес України, який вимушений тимчасово, на період карантину, зупинити свою повноцінну діяльність. Проаналізовано вплив пандемії короновірусу на світові мережі HoReCa. Запропоновано ряд підтримуючих заходів для сфери HoReCa в Україні, які потрібно здійснити на державному рівні.uk
dc.description.abstractВ статье рассматривается влияние карантинных мер, в частности, Постановления КМУ от 16 марта 2020 № 215 на ресторанный и гостиничный бизнес Украины, который вынужден временно, на период карантина, остановить свою полноценную деятельность. Проанализировано влияние пандемии короновируса на мировые сети HoReCa. Предложен ряд поддерживающих мер для сферы HoReCa в Украине, которые нужно осуществить на государственном уровне.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjecteconomic crisisuk
dc.subjectfinancial crisisuk
dc.subjectquarantineuk
dc.subjecthotel and restaurant businessuk
dc.subjectcateringuk
dc.subjectекономічна кризаuk
dc.subjectфінансова кризаuk
dc.subjectкарантинuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectгромадське харчуванняuk
dc.subjectэкономический кризисuk
dc.subjectфинансовый кризисuk
dc.subjectгостинично-ресторанное делоuk
dc.subjectобщественное питаниеuk
dc.titleThe influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraineuk
dc.title.alternativeВплив коронавірусу нового типу Covid-19 на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україніuk
dc.title.alternativeВлияние коронавируса нового типа Covid-19 на развитие гостинично-ресторанного бизнеса в Украинеuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorАшебер, Є.-
local.contributor.altauthorШкода, М. С.-
local.contributor.altauthorАшебер, Е.-
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2020-03-27-
local.conference.nameАктуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україніuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionРозвиток кластерного підприємництва в готельно-ресторанному бізнесіuk
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cluster2020_P096-100.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.