Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15478
Title: | The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine |
Other Titles: | Вплив коронавірусу нового типу Covid-19 на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні Влияние коронавируса нового типа Covid-19 на развитие гостинично-ресторанного бизнеса в Украине |
Authors: | Asheber, Ye. Shkoda, M. S. |
Keywords: | economic crisis financial crisis quarantine hotel and restaurant business catering економічна криза фінансова криза карантин готельно-ресторанна справа громадське харчування экономический кризис финансовый кризис гостинично-ресторанное дело общественное питание |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Asheber Ye. The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine / Ye. Asheber, M. S. Shkoda // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. (27 березня 2020 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2020. – С. 96-100. |
Abstract: | The article discusses the impact of quarantine measures, in particular, Cabinet of Ministers of Ukraine Decree of March 16, 2020 No. 215 on the restaurant and hotel business in Ukraine, which is forced to temporarily stop its full-fledged activity for the period of quarantine. The influence of the coronovirus pandemic on the global HoReCa networks is analyzed. A number of supporting measures for the HoReCa sphere in Ukraine are proposed, which need to be implemented at the state level. В статті розглядається вплив карантинних заходів, зокрема, Постанови КМУ від 16 березня 2020 р. № 215 на ресторанний та готельний бізнес України, який вимушений тимчасово, на період карантину, зупинити свою повноцінну діяльність. Проаналізовано вплив пандемії короновірусу на світові мережі HoReCa. Запропоновано ряд підтримуючих заходів для сфери HoReCa в Україні, які потрібно здійснити на державному рівні. В статье рассматривается влияние карантинных мер, в частности, Постановления КМУ от 16 марта 2020 № 215 на ресторанный и гостиничный бизнес Украины, который вынужден временно, на период карантина, остановить свою полноценную деятельность. Проанализировано влияние пандемии короновируса на мировые сети HoReCa. Предложен ряд поддерживающих мер для сферы HoReCa в Украине, которые нужно осуществить на государственном уровне. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15478 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cluster2020_P096-100.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.