Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузирьова, П. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-15T18:38:49Z | - |
dc.date.available | 2020-07-15T18:38:49Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Пузирьова П. В. Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу / П. В. Пузирьова // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю Національного авіаційного університету, м. Київ, 22 квітня 2019 року. – Т. 2. – Київ : НАУ, 2019. – С. 29-30. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk |
dc.title | Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра підприємництва та бізнесу | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-22 | - |
local.conference.name | Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Inter_Conf_Puzyrova_pp_029-030.pdf | 180,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.