Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПузирьова, П. В.-
dc.date.accessioned2020-07-15T18:38:49Z-
dc.date.available2020-07-15T18:38:49Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationПузирьова П. В. Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу / П. В. Пузирьова // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю Національного авіаційного університету, м. Київ, 22 квітня 2019 року. – Т. 2. – Київ : НАУ, 2019. – С. 29-30.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk
dc.titleСучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типуuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-04-22-
local.conference.nameСучасні підходи до креативного управління економічними процесамиuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inter_Conf_Puzyrova_pp_029-030.pdf180,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.