Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664
Title: | Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу |
Authors: | Пузирьова, П. В. |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Пузирьова П. В. Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу / П. В. Пузирьова // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю Національного авіаційного університету, м. Київ, 22 квітня 2019 року. – Т. 2. – Київ : НАУ, 2019. – С. 29-30. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inter_Conf_Puzyrova_pp_029-030.pdf | 180,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.