Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрієвська, Л. В.uk
dc.date.accessioned2016-05-11T07:26:50Z-
dc.date.available2016-05-11T07:26:50Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationАндрієвська Л. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози [Текст] / Л. В. Андрієвська // Легка промисловість. - 2015. - № 4. - C. 29-33.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608-
dc.description.abstractСтаття присвячена питанню створення паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення з комплексом поліпшених споживчих властивостей, шляхом використання целюлози різних видів та відповідної підготовки паперової маси.uk
dc.description.abstractThe article deals with the creation of paper products for sanitary purposes with a set of improved consumer properties by using different types of cellulose and paper pulp suitable training.en
dc.languageuk
dc.subjectpulpen
dc.subjectpaper products for sanitary purposesen
dc.subjectthe composition of pulpen
dc.subjectmechanical strengthen
dc.subjectabsorbing capacityen
dc.subjectfriabilityen
dc.subjectцелюлозаuk
dc.subjectпапір для виробів санітарно-гігієнічного призначенняuk
dc.subjectкомпозиція паперової масиuk
dc.subjectмеханічна міцністьuk
dc.subjectвбирна здатністьuk
dc.subjectпухкістьuk
dc.titleШляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлозиuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorAndriievska, L. V.en
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 4uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_4_2015_P029-033.pdf372,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.