Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрієвська, Л. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-11T07:26:50Z | - |
dc.date.available | 2016-05-11T07:26:50Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Андрієвська Л. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози [Текст] / Л. В. Андрієвська // Легка промисловість. - 2015. - № 4. - C. 29-33. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена питанню створення паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення з комплексом поліпшених споживчих властивостей, шляхом використання целюлози різних видів та відповідної підготовки паперової маси. | uk |
dc.description.abstract | The article deals with the creation of paper products for sanitary purposes with a set of improved consumer properties by using different types of cellulose and paper pulp suitable training. | en |
dc.language | uk | |
dc.subject | pulp | en |
dc.subject | paper products for sanitary purposes | en |
dc.subject | the composition of pulp | en |
dc.subject | mechanical strength | en |
dc.subject | absorbing capacity | en |
dc.subject | friability | en |
dc.subject | целюлоза | uk |
dc.subject | папір для виробів санітарно-гігієнічного призначення | uk |
dc.subject | композиція паперової маси | uk |
dc.subject | механічна міцність | uk |
dc.subject | вбирна здатність | uk |
dc.subject | пухкість | uk |
dc.title | Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Andriievska, L. V. | en |
local.source | Легка промисловість | uk |
local.source.number | № 4 | uk |
local.subject.method | 0 | |
Розташовується у зібраннях: | Журнал «Легка промисловість» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_4_2015_P029-033.pdf | 372,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.