Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Назва: | Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози |
Автори: | Андрієвська, Л. В. |
Ключові слова: | pulp paper products for sanitary purposes the composition of pulp mechanical strength absorbing capacity friability целюлоза папір для виробів санітарно-гігієнічного призначення композиція паперової маси механічна міцність вбирна здатність пухкість |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Андрієвська Л. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози [Текст] / Л. В. Андрієвська // Легка промисловість. - 2015. - № 4. - C. 29-33. |
Source: | Легка промисловість |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена питанню створення паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення з комплексом поліпшених споживчих властивостей, шляхом використання целюлози різних видів та відповідної підготовки паперової маси. The article deals with the creation of paper products for sanitary purposes with a set of improved consumer properties by using different types of cellulose and paper pulp suitable training. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал «Легка промисловість» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_4_2015_P029-033.pdf | 372,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.