Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Назва: Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози
Автори: Андрієвська, Л. В.
Ключові слова: pulp
paper products for sanitary purposes
the composition of pulp
mechanical strength
absorbing capacity
friability
целюлоза
папір для виробів санітарно-гігієнічного призначення
композиція паперової маси
механічна міцність
вбирна здатність
пухкість
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Андрієвська Л. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози [Текст] / Л. В. Андрієвська // Легка промисловість. - 2015. - № 4. - C. 29-33.
Source: Легка промисловість
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена питанню створення паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення з комплексом поліпшених споживчих властивостей, шляхом використання целюлози різних видів та відповідної підготовки паперової маси.
The article deals with the creation of paper products for sanitary purposes with a set of improved consumer properties by using different types of cellulose and paper pulp suitable training.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_4_2015_P029-033.pdf372,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.