Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16422
Назва: | Peculiarities of a new method for evaluating fibrous products structure |
Інші назви: | Особливості нового методу оцінки структури волокнистих продуктів |
Автори: | Slizkov, A. Avetisyan, A. |
Ключові слова: | волокнистий продукт структура метод спосіб оцінка |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Slizkov A. Peculiarities of a new method for evaluating fibrous products structure / A. Slizkov, А. Avetisyan // Advanced technologies in education, industry and the environment : monograph / edited by Olga Paraska, Norbert Radek, Oleg Synyuk. – Kielce, Poland : Centre for Laser Technologies of Metals, Kielce University of Technology, 2020. – P. 47-58. |
Source: | Advanced technologies in education, industry and the environment |
Короткий огляд (реферат): | Запропонований пристрій визначення діелектричних параметрів матеріалів з підвищеною точністю за рахунок безпосереднього виміру резонансної частоти опорного та вимірювальних резонаторів і виключення багаторазового перетворення інформаційного сигналу, що значно зменшує кількість неконтрольованих параметрів, які впливають на похибки визначення властивостей текстильних матеріалів, а саме коефіцієнту розпрямленості і орієнтації. Для оцінки розпрямленості і орієнтації волокон доцільно використовувати діапазон частот в межах 500 до 1500 мГц. В запропонованому пристрої обрана робоча частота 800 мГц. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16422 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів |
ISBN: | 978-617-7600-96-0 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monograph_Poland_2020_P047-058.pdf | 410,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.