Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16426
Title: Планування якості подушок
Authors: Осієвська, В. В.
Михайлова, Г. М.
Галько, С. В.
Слізков, А. М.
Keywords: якість
планування
подушки
текстильні матеріали
постільні вироби
Issue Date: May-2020
Publisher: Київський національний торговельно-економічний університет
Citation: Планування якості подушок / В. В. Осієвська, Г. М. Михайлова, С. В. Галько, А. М. Слізков // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 27 травня 2020 року. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2020. – С. 197-199.
Abstract: За призначенням подушки класифікуються: звичайні (для щоденного комфортного сну), дорожні, для вагітних, для годування дитини, подушки для новонароджених, декоративні, подушки для сидіння. Властивості подушки залежать від кількісного співвідношення м’якого пуху і більш жорсткого пір’я. Вони можуть змішуватися або поміщатися в різні камери. Сировину, отриману від гусей, вважається більш м’яким і еластичним, ніж качине . Користуються попитом подушки , що мають наповнювач з водорості, оскільки морські водорості – потужний антиоксидант, який контролює роботу імунної і гормональної системи. Велика кількість корисних для людського організму хімічних елементів запобігають розвитку таких захворювань, як цукровий діабет, ожиріння та інших . Для забезпечення якості та безпечності подушок доцільно використовувати біоцидні обробки, які унеможливлять або пригнітять розмноження шкідливих бактерій, грибів під час експлуатації подушок.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16426
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
План_якості_Тези_2.pdf375,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.