Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16426
Title: | Планування якості подушок |
Authors: | Осієвська, В. В. Михайлова, Г. М. Галько, С. В. Слізков, А. М. |
Keywords: | якість планування подушки текстильні матеріали постільні вироби |
Issue Date: | May-2020 |
Publisher: | Київський національний торговельно-економічний університет |
Citation: | Планування якості подушок / В. В. Осієвська, Г. М. Михайлова, С. В. Галько, А. М. Слізков // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 27 травня 2020 року. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2020. – С. 197-199. |
Abstract: | За призначенням подушки класифікуються: звичайні (для щоденного комфортного сну), дорожні, для вагітних, для годування дитини, подушки для новонароджених, декоративні, подушки для сидіння. Властивості подушки залежать від кількісного співвідношення м’якого пуху і більш жорсткого пір’я. Вони можуть змішуватися або поміщатися в різні камери. Сировину, отриману від гусей, вважається більш м’яким і еластичним, ніж качине . Користуються попитом подушки , що мають наповнювач з водорості, оскільки морські водорості – потужний антиоксидант, який контролює роботу імунної і гормональної системи. Велика кількість корисних для людського організму хімічних елементів запобігають розвитку таких захворювань, як цукровий діабет, ожиріння та інших . Для забезпечення якості та безпечності подушок доцільно використовувати біоцидні обробки, які унеможливлять або пригнітять розмноження шкідливих бактерій, грибів під час експлуатації подушок. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16426 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра технології моди (ТМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
План_якості_Тези_2.pdf | 375,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.