Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818
Назва: | Дослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W" |
Автори: | Галавська, Л. Є. Прохоровський, А. С. Швиданенко, О. А. Котюх, М. В. |
Ключові слова: | волокна DEO-W функціональна білизна білизняний трикотаж трикотаж з еластомерною ниткою |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Дослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W" / Л. Є. Галавська, А. С. Прохоровський, О. А. Швиданенко, М. В. Котюх // Збірник тез доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій "KyivTex&Fashion" до 90-річного ювілею з дня заснування Київського національного університету технологій та дизайну, м. Київ, 20 жовтня 2020 року. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 141-143. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є дослідження впливу введення у структуру еластомерної нитки на зміну споживних властивостей трикотажу, виробленого з пряжі з вмістом волокон "DEO-W". |
DOI: | 10.30857/16818 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818 |
Розташовується у зібраннях: | KyivTex&Fashion Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion2020_P141-143.pdf | 290,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.