Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17101
Title: | Розвиток інтелектуального капіталу закладу вищої освіти через зростання суспільного значення його діяльності |
Authors: | Хаустова, Євгенія Борисівна Денисенко, Микола Павлович |
Keywords: | інтелектуальний капітал заклад вищої освіти суспільна оцінка рівень впливу знань розвиток інтелектуальної діяльності |
Issue Date: | May-2020 |
Publisher: | Perfect Publishing |
Citation: | Хаустова Є. Б. Розвиток інтелектуального капіталу закладу вищої освіти через зростання суспільного значення його діяльності / Є. Б. Хаустова, М. П. Денисенко // Dynamics of the development of world science : abstracts of IX International scientific and practical conference, Vancouver, Canada, 13-15 May, 2020. – Perfect Publishing, Vancouver, Canada, 2020. – P. 1000-1005. |
Abstract: | Природа функціонування інтелектуального капіталу (ІК), тобто колективне (глобальне) використання знань завдяки новітнім інформаційним технологіям із метою отримання нових знань та соціально-економічного розвитку суспільства, дозволяє стверджувати, що формування ІК певного закладу вищої освіти починається з появи суспільної оцінки його діяльності, з її цінності для суспільства. Чим ширше межі такого суспільства (від територіальної громади до глобальної спільноти), тим більшим є рівень впливу знань, що накопичуються та продукуються певним закладом, тим вищим є їх суспільна цінність, тим вищим можна вважати рівень розвитку його ІК. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17101 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування Кафедра підприємництва та бізнесу |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DDVS_20200513-15_Vancouver_Canada_P1000-1005.pdf | 317,87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.