Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17533
Title: | Теоретичні основи розвитку наукових підходів управління якістю |
Other Titles: | Theoretical framework for the development of scientific approaches quality management |
Authors: | Крахмальова, Н. А. Омелянська, А. Є. |
Keywords: | етапи розвитку управління якістю функції управління якістю система методів і підходів до управління якістю міжнародні стандарти ISO management quality theoretical basis scientific approaches |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Крахмальова Н. А. Теоретичні основи розвитку наукових підходів управління якістю / Н. А. Крахмальова, А. Є. Омелянська // Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Студентські підприємницькі ініціативи" : матеріали V Всеукраїнської наукової Інтернет-конференції (3 грудня 2020 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2020. – С. 36-39. |
Abstract: | У даній статті розглядається аналіз теоретичних основ розвитку наукових підходів управління якістю. Результати проведених досліджень вказують на наявність недосконалих чинних регулятивних документів, які визначають основні функції управління якістю, що не вирішують усіх проблем розвитку процесу управління. This article examines the analysis of the theoretical foundations for the development of scientific approaches to quality management. The results of the conducted research indicate the presence of outdated regulatory documents that define the main functions of quality management, do not solve all the problems of the development of the management process. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17533 |
Appears in Collections: | Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Студентські підприємницькі ініціативи" Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
OIIP2020_P036-039.pdf | 876,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.