Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хараборська, Юлія | - |
dc.contributor.author | Суховецька, Ірина | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-21T12:45:19Z | - |
dc.date.available | 2021-07-21T12:45:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Хараборська Ю. Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів / Ю. Хараборська, І. Суховецька // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 квітня 2021 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 290-292. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169 | - |
dc.description.abstract | Дослідження присвячене проблемі об’єднання на одній території закладу громадського харчування творчого та споживчого процесів. Приведені приклади існуючих закладів з таким поєднанням. Обгрунтовано пропозицію створення кафе-гончарна майстерня з елементами перформансу. | uk |
dc.description.abstract | The thesis puts forward the problem of combining creative and consumer processes in one territory of a public catering establishment. Examples of existing institutions with such a combination are given. A proposal to create a cafe-pottery workshop with elements of performance has been put forward. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | перформанс | uk |
dc.subject | дизайн | uk |
dc.subject | кафе-майстерня | uk |
dc.subject | гончарна майстерня | uk |
dc.subject | гончарна терапія | uk |
dc.subject | performance | uk |
dc.subject | design | uk |
dc.subject | cafe-workshop | uk |
dc.subject | pottery workshop | uk |
dc.subject | pottery therapy | uk |
dc.title | Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів | uk |
dc.title.alternative | Peculiarities of combination in interiors of food and consumer process food institutions | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Kharaborska, J. | - |
local.contributor.altauthor | Sukhovetska, I. | - |
local.identifier.doi | 10.30857/18169 | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-04-22 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Перспективи розвитку дизайну архітектурного середовища | uk |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD2021_V2_P290-292.pdf | 563,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.