Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169
Назва: Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів
Інші назви: Peculiarities of combination in interiors of food and consumer process food institutions
Автори: Хараборська, Юлія
Суховецька, Ірина
Ключові слова: перформанс
дизайн
кафе-майстерня
гончарна майстерня
гончарна терапія
performance
design
cafe-workshop
pottery workshop
pottery therapy
Дата публікації: 2021
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Хараборська Ю. Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів / Ю. Хараборська, І. Суховецька // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 квітня 2021 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 290-292.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячене проблемі об’єднання на одній території закладу громадського харчування творчого та споживчого процесів. Приведені приклади існуючих закладів з таким поєднанням. Обгрунтовано пропозицію створення кафе-гончарна майстерня з елементами перформансу.
The thesis puts forward the problem of combining creative and consumer processes in one territory of a public catering establishment. Examples of existing institutions with such a combination are given. A proposal to create a cafe-pottery workshop with elements of performance has been put forward.
DOI: 10.30857/18169
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD2021_V2_P290-292.pdf563,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.