Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смачило, О. В. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, Ярослава Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-07T11:57:23Z | - |
dc.date.available | 2016-06-07T11:57:23Z | - |
dc.date.issued | 2015-04 | - |
dc.identifier.citation | Смачило О. В. Формування споживчих властивостей хутряних виробів / О. В. Смачило, Я. Л. Іващенко // XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі", м. Київ, 23-24 квітня 2015 р. — К. : КНУТД, 2015. — С. 136. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дільниця оперативної поліграфії при КНУТД | uk |
dc.title | Формування споживчих властивостей хутряних напівфабрикатів | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Смачило, О. В. | - |
local.contributor.altauthor | Іващенко, Я. Л. | - |
local.subject.section | Матеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокна | uk |
local.subject.faculty | Факультет індустрії моди | uk |
local.subject.department | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2015-04 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_2015_Смачило_Іващенко_ (1).PDF | Тези | 184,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.