Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмачило, О. В.-
dc.contributor.authorІващенко, Ярослава Леонідівна-
dc.date.accessioned2016-06-07T11:57:23Z-
dc.date.available2016-06-07T11:57:23Z-
dc.date.issued2015-04-
dc.identifier.citationСмачило О. В. Формування споживчих властивостей хутряних виробів / О. В. Смачило, Я. Л. Іващенко // XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі", м. Київ, 23-24 квітня 2015 р. — К. : КНУТД, 2015. — С. 136.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДільниця оперативної поліграфії при КНУТДuk
dc.titleФормування споживчих властивостей хутряних напівфабрикатівuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorСмачило, О. В.-
local.contributor.altauthorІващенко, Я. Л.-
local.subject.sectionМатеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокнаuk
local.subject.facultyФакультет індустрії модиuk
local.subject.departmentКафедра технології та дизайну текстильних матеріалівuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2015-04-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_2015_Смачило_Іващенко_ (1).PDFТези184,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.