Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Title: | Формування споживчих властивостей хутряних напівфабрикатів |
Authors: | Смачило, О. В. Іващенко, Ярослава Леонідівна |
Issue Date: | Apr-2015 |
Publisher: | Дільниця оперативної поліграфії при КНУТД |
Citation: | Смачило О. В. Формування споживчих властивостей хутряних виробів / О. В. Смачило, Я. Л. Іващенко // XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі", м. Київ, 23-24 квітня 2015 р. — К. : КНУТД, 2015. — С. 136. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра технології моди (ТМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_2015_Смачило_Іващенко_ (1).PDF | Тези | 184,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.