Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клименко, А. | - |
dc.contributor.author | Бугас, Валерій Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-02T13:58:41Z | - |
dc.date.available | 2021-11-02T13:58:41Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Клименко А. Особливості організації гастрономічного туризму в Україні / А. Клименко, В. В. Бугас // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 345-346. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Особливості організації гастрономічного туризму в Україні | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-03-25 | - |
local.conference.name | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Проблеми забезпечення сталого розвитку туризму в умовах глобальних викликів | uk |
Розташовується у зібраннях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P345-346.pdf | 236 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.