Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816
Title: | Особливості організації гастрономічного туризму в Україні |
Authors: | Клименко, А. Бугас, Валерій Васильович |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Клименко А. Особливості організації гастрономічного туризму в Україні / А. Клименко, В. В. Бугас // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 345-346. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816 |
Appears in Collections: | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P345-346.pdf | 236 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.