Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825
Назва: | Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні |
Автори: | Панасюк, А. С. Борецька, Н. П. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Панасюк А. С. Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні / А. С. Панасюк, Н. П. Борецька // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 367-371. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825 |
Розташовується у зібраннях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P367-371.pdf | 172,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.