Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825
Title: Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Панасюк, А. С.
Борецька, Н. П.
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Панасюк А. С. Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні / А. С. Панасюк, Н. П. Борецька // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 367-371.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825
Appears in Collections:Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DOMIN2021_P367-371.pdf172,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.