Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1886
Назва: Напрями подальшого наукового дослідження споживчих властивостей спеціального взуття
Автори: Катрук, М. I.
Ключові слова: special shoe
nanotechnology
nanomaterials
safety of materials
специальная обувь
нанотехнология
наноматериалы
безопасность материалов
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Катрук М. I. Напрями подальшого наукового дослідження споживчих властивостей спеціального взуття [Текст] / М. I. Катрук // Легка промисловість. - 2014. - № 3/4. - C. 19-20.
Source: Легка промисловість
Короткий огляд (реферат): Проанализированы литературные данные, посвященные применению нанотехнологий в легкой промышленности. Предложены пути для дальнейшей адаптации новых технологий в современном отечественном обувном производстве.
The analysis of literary publications, nanotechnologies sanctified to the use in shoe industry. Offer ways for further adaptation of the new technologies in a modern shoe production in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1886
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_3-4_2014_P019-020.pdf124,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.