Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1886
Назва: | Напрями подальшого наукового дослідження споживчих властивостей спеціального взуття |
Автори: | Катрук, М. I. |
Ключові слова: | special shoe nanotechnology nanomaterials safety of materials специальная обувь нанотехнология наноматериалы безопасность материалов |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Катрук М. I. Напрями подальшого наукового дослідження споживчих властивостей спеціального взуття [Текст] / М. I. Катрук // Легка промисловість. - 2014. - № 3/4. - C. 19-20. |
Source: | Легка промисловість |
Короткий огляд (реферат): | Проанализированы литературные данные, посвященные применению нанотехнологий в легкой промышленности. Предложены пути для дальнейшей адаптации новых технологий в современном отечественном обувном производстве. The analysis of literary publications, nanotechnologies sanctified to the use in shoe industry. Offer ways for further adaptation of the new technologies in a modern shoe production in Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1886 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал «Легка промисловість» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_3-4_2014_P019-020.pdf | 124,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.