Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заворотна, Оксана | - |
dc.contributor.author | Галавська, Людмила Євгеніївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T10:45:09Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T10:45:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Заворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | дитячий трикотаж | uk |
dc.subject | споживні властивості | uk |
dc.subject | вимоги до сировини | uk |
dc.title | Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу | uk |
dc.title.alternative | Investigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothing | en |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Zavorotna, Oksana | en |
local.contributor.altauthor | Halavska, Liudmyla | en |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-10-21 | - |
local.conference.name | KyivTex&Fashion | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Секція 4. Актуальні питання сучасного матеріалознавства | uk |
Розташовується у зібраннях: | KyivTex&Fashion Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf | 225,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.