Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаворотна, Оксана-
dc.contributor.authorГалавська, Людмила Євгеніївна-
dc.date.accessioned2021-12-16T10:45:09Z-
dc.date.available2021-12-16T10:45:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗаворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109-
dc.description.abstractМета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectдитячий трикотажuk
dc.subjectспоживні властивостіuk
dc.subjectвимоги до сировиниuk
dc.titleДослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягуuk
dc.title.alternativeInvestigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothingen
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorZavorotna, Oksanaen
local.contributor.altauthorHalavska, Liudmylaen
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-10-21-
local.conference.nameKyivTex&Fashionuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionСекція 4. Актуальні питання сучасного матеріалознавстваuk
Розташовується у зібраннях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf225,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.