Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Title: Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу
Other Titles: Investigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothing
Authors: Заворотна, Оксана
Галавська, Людмила Євгеніївна
Keywords: дитячий трикотаж
споживні властивості
вимоги до сировини
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Заворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96.
Abstract: Мета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Appears in Collections:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf225,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.