Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Title: | Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу |
Other Titles: | Investigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothing |
Authors: | Заворотна, Оксана Галавська, Людмила Євгеніївна |
Keywords: | дитячий трикотаж споживні властивості вимоги до сировини |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Заворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96. |
Abstract: | Мета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109 |
Appears in Collections: | KyivTex&Fashion Кафедра технології моди (ТМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf | 225,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.