Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, О. Р. | - |
dc.contributor.author | Байцар, Р. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-28T11:47:46Z | - |
dc.date.available | 2022-01-28T11:47:46Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Чорна О. Р. Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 листопада 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 242-243. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | система управління безпечністю харчової продукції (СУБХП) | uk |
dc.subject | м’ясопереробна промисловість | uk |
dc.subject | виробництво продукції | uk |
dc.subject | сертифікація | uk |
dc.title | Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-11-04 | - |
local.conference.name | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Технічне регулювання України в світлі європейської інтеграції | uk |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSIE_2021_P242-243.pdf | 166,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.