Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, О. Р.-
dc.contributor.authorБайцар, Р. І.-
dc.date.accessioned2022-01-28T11:47:46Z-
dc.date.available2022-01-28T11:47:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧорна О. Р. Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 листопада 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 242-243.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectсистема управління безпечністю харчової продукції (СУБХП)uk
dc.subjectм’ясопереробна промисловістьuk
dc.subjectвиробництво продукціїuk
dc.subjectсертифікаціяuk
dc.titleТехнічне регулювання виробництва м’ясопереробкиuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-11-04-
local.conference.nameМехатронні системи: інновації та інжинірингuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionТехнічне регулювання України в світлі європейської інтеграціїuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MSIE_2021_P242-243.pdf166,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.