Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Title: | Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки |
Authors: | Чорна, О. Р. Байцар, Р. І. |
Keywords: | система управління безпечністю харчової продукції (СУБХП) м’ясопереробна промисловість виробництво продукції сертифікація |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Чорна О. Р. Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 листопада 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 242-243. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376 |
Appears in Collections: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MSIE_2021_P242-243.pdf | 166,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.