Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Title: Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки
Authors: Чорна, О. Р.
Байцар, Р. І.
Keywords: система управління безпечністю харчової продукції (СУБХП)
м’ясопереробна промисловість
виробництво продукції
сертифікація
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Чорна О. Р. Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 листопада 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 242-243.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Appears in Collections:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MSIE_2021_P242-243.pdf166,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.