Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19470
Title: | Моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу в Україні |
Other Titles: | Modeling the dynamics of the restaurant business market in Ukraine |
Authors: | Шіковець, К. О. Дишкант, Ю. О. |
Keywords: | кореляційно-регресійний аналіз ресторанне господарство діяльність із забезпечення стравами та напоями correlation-regression analysis restaurant business activities with the provision of food and beverages |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Дишкант Ю. О. Моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу в Україні : дипломна магістерська робота за спеціальністю 051 Економіка / Ю. О. Дишкант ; наук. кер. К. О. Шіковець ; рец. Г. М. Квіта. – Київ : КНУТД, 2021. – 155 с. |
Abstract: | Дипломну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних аспектів моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу України та проведення кореляційно-регресійного аналізу основних факторів розвитку ринку ресторанного бізнесу. Практичне значення одержаних результатів полягає у проведенні комплексного аналізу розвитку ринку ресторанного бізнесу України та Польщі, моделюванні розвитку ринку ресторанного бізнесу на основі кореляційно-регресійного аналізу та визначенні шляхів підвищення його ефективності. Наукова новизна полягає у досконалому вивченні розвитку ресторанного бізнесу України, аналізі факторів впливу та прогнозуванні перспектив його розвитку. The master's thesis is devoted to the study of theoretical aspects of modeling the dynamics of the restaurant business market of Ukraine and conducting correlation and regression analysis of the main factors of development of the restaurant business market. The practical significance of the obtained results is to conduct a comprehensive analysis of the development of the restaurant business market of Ukraine and Poland, modeling the development of the restaurant business market based on correlation and regression analysis and identify ways to improve its efficiency. Scientific novelty is a thorough study of the development of the restaurant business in Ukraine, analysis of factors of influence and forecasting the prospects for its development. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19470 |
Faculty: | Факультет управління та бізнес-дизайну |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Appears in Collections: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) Магістерський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom051_Dyshkant_Shikovets.pdf | 3,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.