Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19589
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Літвінчук, А. Р. | - |
dc.contributor.author | Фесак, Є. М. | - |
dc.contributor.author | Колісниченко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-13T14:58:12Z | - |
dc.date.available | 2022-05-13T14:58:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Літвінчук А. Р. Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв / А. Р. Літвінчук, Є. М. Фесак, Т. О. Колісниченко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 130-135. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19589 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто ключові аспекти формування інтеграційних напрямків розвитку сучасного фуд-дизайну та системного підходу до вирішення такої найважливішої проблеми, як цілісна організація процесів харчування у підприємствах ресторанного господарства. Пояснюється розуміння змісту нового напрямку діяльності, пропонується розглядати фуд-дизайн як симбіоз предметного та процесуального дизайну приготування, подавання та споживання страв у підприємствах ресторанного господарства. | uk |
dc.description.abstract | The article discusses the key aspects of the formation of integration directions for the development of modern food design and a systematic approach to solving such an important problem as the holistic organization of food processes in restaurants. The understanding of the content of the new direction of activity is explained, it is proposed to consider food design as a symbiosis of the subject and procedural design of the preparation, serving and consumption of dishes at restaurant enterprises. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | фуд-дизайн | uk |
dc.subject | софт-дизайн | uk |
dc.subject | гастрономія | uk |
dc.subject | гастрономічна культура | uk |
dc.subject | food design | uk |
dc.subject | soft design | uk |
dc.subject | gastronomy | uk |
dc.subject | gastronomic culture | uk |
dc.title | Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв | uk |
dc.title.alternative | Food design and foodstyling – innovative directions of aesthetic design and presentation of restaurant dishes | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Litvinchuk, A. R. | - |
local.contributor.altauthor | Fesak, Y. M. | - |
local.contributor.altauthor | Kolisnychenko, T. O. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-11-18 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноватика в бізнесі | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P130-135.pdf | 286,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.