Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609
Назва: | Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 |
Інші назви: | Main trends of restaurant business development in the convention of the COVID-19 pandemic |
Автори: | Фесак, Є. М. Борецька, Н. П. |
Ключові слова: | пандемія COVID-19 ресторанний бізнес таргетована реклама здорове харчування соціальні мережі COVID-19 pandemic restaurant business targeted advertising healthy eating social networks |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Фесак Є. М. Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 / Є. М. Фесак, Н. П. Борецька // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 245-249. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена сучасним трендам діяльності ресторанів, які вимушені в період пандемії COVID-19 застосовувати нові форми і методи діяльності для того, щоб не втратити постійних клієнтів, або частково чи повністю переорієнтуватись на нові сегменти ринків споживачів. Особливе місце в дослідженні займають питання необхідності запровадження в діяльності підприємств ресторанного бізнесу online реклами, у тому числі таргетованої реклами. The article is devoted to current trends in restaurants, which are forced during the COVID-19 pandemic to use new forms and methods of activity in order not to lose regular customers, or partially or completely reorient to new segments of consumer markets. A special place in the study is occupied by the need to introduce online advertising in the activities of restaurant business enterprises, including targeted advertising. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P245-249.pdf | 216,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.