Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/197
Title: | Формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій |
Authors: | Безверхий, К. В. |
Keywords: | компетенції фахівці облік аудит оподаткування інформаційні технології компетенции специалисты учет аудит налогообложение информационные технологии competence professionals accounting audit tax information technology |
Issue Date: | Oct-2015 |
Citation: | Безверхий К. Формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій / К. Безверхий // Бухгалтерський облік і аудит. – 2015. – № 10. – C. 43–48. |
Source: | Бухгалтерський облік і аудит |
Abstract: | Автором надані рекомендації щодо формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій. Результат дослідження має теоретичну і практичну цінність в частині формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій. Практичне значення отриманих результатів полягає в прикладній спрямованості теоретико-методологічних положень, рекомендацій щодо формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні», наведених у статті, використання яких підвищує рівень їх компетенції. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/197 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра обліку і аудиту |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Безверхий К.В.pdf | 593,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.