Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432
Title: | Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови |
Authors: | Колісниченко, Т. О. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Колісниченко Т. О. Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови / Т. О. Колісниченко // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 240-243. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432 |
Appears in Collections: | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IMPER_2022_V1_P240-243.pdf | 265,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.