Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432
Назва: | Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови |
Автори: | Колісниченко, Т. О. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Колісниченко Т. О. Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови / Т. О. Колісниченко // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 240-243. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432 |
Розташовується у зібраннях: | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER_2022_V1_P240-243.pdf | 265,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.