Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20579
Назва: | Спосіб отримання композиції у формі крему, яка інгібує фермент 15-ліпоксигеназу |
Автори: | Бессарабов, В. І. Матвєєва, Надія Анатоліївна Кузьміна, Г. І. Баула, О. П. Салій, О. О. Харитоненко, Г. І. Лісовий, В. М. Мазура, Сергій Олександрович Ладан, О. С. Пащенко, І. О. |
Ключові слова: | крем 15-ліпоксигеназа флавоноїди сухий екстракт |
Дата публікації: | 14-лип-2021 |
Видавництво: | Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності" |
Бібліографічний опис: | Пат. 148147 Україна, МПК (2021.01) A61K 36/00, A61K 9/06 (2006.01), A61P 17/02 (2006.01). Спосіб отримання композиції у формі крему, яка інгібує фермент 15-ліпоксигеназу / В. І. Бессарабов, Н. А. Матвєєва, Г. І. Кузьміна, О. П. Баула, О. О. Салій, Г. І. Харитоненко, В. М. Лісовий, С. О. Мазура, О. С. Ладан, І. О. Пащенко ; власник Київський національний університет технологій та дизайну. – № u2020 05694 ; заявл. 03.09.2020 ; опублік. 14.07.2021, Бюл. № 28. – 7 c. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання фармацевтичної композиції у формі крему, яка інгібує фермент 15-ліпоксигеназу, з активними діючими речовинами, одна з яких рослинного походження і містить флавоноїди, включає підготовку компонентів та приготування композиції шляхом змішування ліофільної та ліофобної фаз емульсійної основи з фармацевтично прийнятних допоміжних речовин. При цьому як активні діючі речовини використовуються сухий екстракт Artemisia tilesii та ментол. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20579 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра промислової фармації |
Розташовується у зібраннях: | Винахідницька діяльність Кафедра промислової фармації (ПФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пат_на_кор_модель_UA148147U_Спосіб_отримання_композ_у_формі_крему.pdf | 203,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.