Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2070
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Ляшок, І. О. | uk |
dc.contributor.author | Стрілець, А. А. | uk |
dc.contributor.author | Пронін, А. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-09-28T08:55:33Z | - |
dc.date.available | 2016-09-28T08:55:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Поліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалів [Текст] / О. В. Іщенко, І. О. Ляшок, А. А. Стрілець, А. О. Пронін // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Технічні науки. - 2016. - № 3 (98). - C. 179-184. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2070 | - |
dc.description.abstract | Встановлені колористичні залежності полімерних виробів від концентрації барвників з різним вмістом тальку. | uk |
dc.language | uk | - |
dc.subject | споживчі властивості | uk |
dc.subject | полімерні концентрати | uk |
dc.subject | суперконцентрати | uk |
dc.subject | колористичні характеристики | uk |
dc.subject | наповнені полімерні композити | uk |
dc.title | Поліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалів | uk |
dc.type | Article | - |
local.subject.section | Технології хімічні, біологічні, фармацевтичні | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Технічні науки | uk |
local.source.number | № 3 (98) | uk |
local.subject.method | 0 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V98_P179-184.pdf | 284,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.