Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2070
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІщенко, О. В.uk
dc.contributor.authorЛяшок, І. О.uk
dc.contributor.authorСтрілець, А. А.uk
dc.contributor.authorПронін, А. О.uk
dc.date.accessioned2016-09-28T08:55:33Z-
dc.date.available2016-09-28T08:55:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПоліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалів [Текст] / О. В. Іщенко, І. О. Ляшок, А. А. Стрілець, А. О. Пронін // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Технічні науки. - 2016. - № 3 (98). - C. 179-184.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2070-
dc.description.abstractВстановлені колористичні залежності полімерних виробів від концентрації барвників з різним вмістом тальку.uk
dc.languageuk-
dc.subjectспоживчі властивостіuk
dc.subjectполімерні концентратиuk
dc.subjectсуперконцентратиuk
dc.subjectколористичні характеристикиuk
dc.subjectнаповнені полімерні композитиuk
dc.titleПоліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалівuk
dc.typeArticle-
local.subject.sectionТехнології хімічні, біологічні, фармацевтичніuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайну. Технічні наукиuk
local.source.number№ 3 (98)uk
local.subject.method0-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V98_P179-184.pdf284,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.