Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2070
Назва: | Поліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалів |
Автори: | Іщенко, О. В. Ляшок, І. О. Стрілець, А. А. Пронін, А. О. |
Ключові слова: | споживчі властивості полімерні концентрати суперконцентрати колористичні характеристики наповнені полімерні композити |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Поліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалів [Текст] / О. В. Іщенко, І. О. Ляшок, А. А. Стрілець, А. О. Пронін // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Технічні науки. - 2016. - № 3 (98). - C. 179-184. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Технічні науки |
Короткий огляд (реферат): | Встановлені колористичні залежності полімерних виробів від концентрації барвників з різним вмістом тальку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2070 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V98_P179-184.pdf | 284,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.