Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20839
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колісниченко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T12:18:48Z | - |
dc.date.available | 2023-01-24T12:18:48Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Колісниченко Т. О. Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах / Т. О. Колісниченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник наукових праць за результатами Всеукраїнської конференції, м. Київ, 10 травня 2022 р. / за ред. А. М. Вергун та ін. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 186-188. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20839 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.subject | сухий пайок | uk |
dc.subject | військовослужбовці | uk |
dc.subject | калорійність | uk |
dc.title | Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-05-10 | - |
local.conference.name | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій | - |
local.conference.section | Креативні практики в туризмі та індустрії гостинності | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2022_P186-188.pdf | 222,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.