Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20839
Title: Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах
Authors: Колісниченко, Т. О.
Keywords: енергетична цінність
сухий пайок
військовослужбовці
калорійність
Issue Date: 2022
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Колісниченко Т. О. Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах / Т. О. Колісниченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник наукових праць за результатами Всеукраїнської конференції, м. Київ, 10 травня 2022 р. / за ред. А. М. Вергун та ін. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 186-188.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20839
Appears in Collections:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INORKKI_2022_P186-188.pdf222,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.